Yes-zorg brad

Reiki Ina Eshuis
Voetreflexologie Ina Eshuis
Atlasmassage

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.

Deze therapie, toegepast met de juiste instelling en techniek, zal openheid, tolerantie, begrip en liefde aan onze medemens geven. Hierdoor worden niet alleen de fysieke, maar ook de psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze erbij betrokken. Voetreflexologie is meer dan symptoombestrijding, omdat niet alleen de uiterlijke kenmerken worden bestreden.
Ziekte schuilt vaak in een verkeerde manier van denken bij ervaringen en bij onderdrukte en onverwerkte emoties. Geleidelijk kan hierdoor een blokkade of breuk ontstaan in de energievelden en/of energiebanen en daarmee in de samenwerking van verschillende organen in ons grofstoffelijk lichaam. 

Als we onze voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op en in onze voeten. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel van het lichaam. Door deze therapie is de mens in staat zichzelf te helpen, zichzelf te genezen en/of in een betere conditie te brengen.

Ziekte is een signaal dat als wegwijzer kan leiden naar meer bewustwording. Dit bewustwordingsproces, het begin van genezing, kan op vele manieren tot stand komen, waarbij de voetreflexologie een positieve bijdrage kan leveren aan het herstel van het natuurlijk evenwicht. Voetjes
Copyright © 2018 Ina Eshuis