Yes-zorg brad

Reiki Ina Eshuis
Voetreflexologie Ina Eshuis
Atlasmassage

Reiki cursussen
Het traditionele Usui Systeem kent drie graden.

Reiki 1e Graad,
Hierin je wordt afgestemd op de Reiki energie en is vooral voor jezelf.
De cursus wordt gegeven in 4 dagdelen waarin je leert jezelf en anderen te behandelen. Het is een simpele behandel methode waarbij je geen medische kennis nodig hebt.

Reiki 2e graad
Een verdieping van de afstemming op de Universele Levensenergie, waarbij je op afstand  leert behandelen, energie versterken en mentaal behandelen. De 2e graads cursus duurt 3 dagdelen.

De cursussen worden op afspraak, individueel of in kleine groepjes gegeven (waar mijn voorkeur naar uitgaat, opdat we samen ervaringen kunnen delen)

De Reiki Master opleiding is een individueel proces waarbij je veel leert over het Usui Shiki Ryoho  Systeem, wat jaren kan duren. Het is een wisselwerking van vertrouwen tussen jouw Reiki Master en jou zelf en vergt toewijding, inzet en overgave. Je “leeft” Reiki en leert de energie over te dragen op anderen.

Reiki pretendeert géén vervanging te zijn van reguliere geneeswijzen! Als aanvulling kan het vaak een krachtig middel zijn en het genezingsproces aanzienlijk versnellen. Ook de negatieve bijwerking van sommige medicijnen kunnen door Reiki grotendeels worden geneutraliseerd zonder de positieve werking te beinvloeden.

Copyright © 2018 Ina Eshuis